تحولات منطقه

گیلان-فرهاد دلق پوش با بیان اینکه بسیاری از گندم های تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند گفت: میزان ایده آل و مطلوب گلوتن گندم بایستی ۲۸ به بالا باشد.

کیفیت آرد تا گلوتن ۲۸ باید افزایش یابد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از واحد روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان، فرهاد دلق پوش رییس سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان در حاشیه بازدید از شرکت گیلان خوشه اظهار داشت: تولید و صنعت ارزشمند است و چنانچه با قوت غالب مردم سر و کار داشته باشد، قطعاٌ مقدس و ارزشمندتر است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در جمع بندی بازدید از این شرکت عنوان کرد: این کارخانه با دارا بودن سیلوی ذخیره ۲۵ هزار تنی و تولید روزانه ۶۰۰ تن از انواع آرد یکی از پنج کارخانه بزرگ و روزآمد تولید آرد در کشور است.

وی در ادامه با بیان اینکه تولید آرد مرغوب به نحوه ترکیب و نوع کیفیت گندم بستگی دارد، گفت: گندمی که در استانهای گلستان، فارس، اهواز و خوزستان تولید و برداشت می‌شود، نسبت به گندم تولیدی سایر استانها دارای کیفیت و گلوتن بهتری می باشد.

دکتر دلق پوش تصریح کرد: بسیاری از گندم های تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند در حالی که میزان ایده آل و مطلوب گلوتن گندم بایستی ۲۸ به بالا باشد لذا در میزان تلفیق وترکیب گندمهای مختلف در حفظ کیفیت و غنی‌سازی آرد برای پخت نان مرغوب موثر است.

گفتنی است هم اکنون استان گیلان دارای ۶ کارخانه تولید آرد با ظرفیت تولید سالانه ۶۵۰ هزار تن آرد می باشد.

شایان ذکر است شرکت گیلان خوشه در شهر صنعتی رشت مستقر است و زمینه اشتغال ۱۰۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم نموده است و به گفته مدیرعامل کارخانه یک درصد درآمد حاصله از تولید صرف امور خیریه و حضرت ابوالفضل(ع) می شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.